Yritys

Mynämäen Isännöintipalvelu Oy tarjoaa isännöintipalveluita Mynämäellä ja lähikunnissa. Päätoimialueemme on Mynämäellä. Olemme toimineet vuodesta 2008 lähtien. Yrityksessämme työskentelee neljä isännöitsijää yhteensä noin kolmenkymmenen vuoden ammatti-isännöintikokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista isännöintiä pääsiassa asunto-osakeyhtiöille. Panostamme hallittuun ja suunnitelmalliseen hallinnon hoitoon, tekniseen osaamiseen, aktiiviseen viestintään ja avoimuuteen.

Palvelumme

Saadaksesi yhtiöönne parhaiten soveltuvan isännöinnin, räätälöimme tarvitsemanne palvelut neuvotellen kanssanne yhteistyössä. Isännöintinne voi käsittää vain peruspalvelun tai sen lisäksi kiinteistön kuntoon liittyviä tai asukkaiden tarpeiden pohjalta nousevia erillispalveluja.

Tavoitteenamme on pitkäaikainen, luottamuksellinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Arvostamme avointa, keskustelevaa toimintatapaa, jossa viestintä on keskeisessä asemassa. Pidämme tärkeänä, että taloyhtiön taloudenhoito ja kunnossapito on suunnitelmallista ja järkevää.

Asiakaspalveluajat

Asiakkaita palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse ma – pe klo 8.00 – 15.30. Viesteihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Olemme aina tavoitettavissa sopimuksesta. Isännöitsijän työhön kuuluu olennaisena osana kiinteistökäynnit, kokoukset ja hallintotehtävien hoitaminen, joten toimistossa asioidessasi varmistathan paikalla olomme.

Kokoustila

Mynämäen Isännöintipalvelun toimistolla, osoitteessa Keskuskatu 23, 23100 Mynämäki on veloituksetta käytettävissä n. 15 henkilölle soveltuva kokoustila.